Transfodesign

Interieur

Transfodesign is een creatieve organisatie die 2 hoofdprincipes volgen binnen hun bezigheden:

  • design creëren door het transformeren van overschotten, complete objecten, natuurlijke elementen, resterend constructiemateriaal, etc.
  • verandering door het getransformeerd design ; het veranderen van mensen, werkplekken, levensstijl, geweten ,gemeenschappen, samenleving, beleid,…

Iedereen bij Transfodesign laat zich leiden door het geloof dat aan alles een tweede leven gegeven kan worden. Voor ons is design een middel om objecten te kunnen transformeren naar een nieuw voorwerp. Elke persoon is in staat om een designer te zijn, elk voorwerp of product kan anders gedefinieerd worden met een andere benadering.

Transfodesign geeft opnieuw leven aan gebruikte goederen door het opnieuw op de markt te brengen als waardevolle ontwikkelde producten. Ons doel is deze methoden ten volle te benutten en verder te ontwikkelen.

Door gebruik te maken van het principe “Cradle tot Cradle, geboorte en wedergeboorte” en de 3R’s: Reduce, Reuse en Recycling.

Door onze visie zijn we steeds op zoek naar toepassingen om resterende voorwerpen creatief te hergebruiken in de architectuur, landschapsomgeving, industriële ontwikkeling, productie,…

Door het sterke geloof in de noodzaak dat we een betere wereld kunnen en moeten creëren, door de visie van Transfodesign heeft GDC-Concept met plezier zijn engagement met hen aangegaan om in België ook deze visie sterker op de markt te zetten.

GDC-concept is gepassioneerd verdeler van Transfodesign uit Barcelona en kan samen met hen ook maatwerk- projecten aanbieden. Hiervoor doen we ook heel graag beroep op de creativiteit en het engagement van de gerenommeerde interieurarchitecte Kristin Bilsen.

Hiervoor zijn we uiteraard op zoek naar mensen, klanten die samen met ons deze mooie reis naar een getransformeerde wereld willen maken. Bij interesse kan U ook gerust eens een kijkje nemen op de website van Transfodesign (http://transfodesign.info).