ONDERSTEUNING

Collega's doen regelmatig beroep op ons bij de uitvoering van hun eigen projecten. Onze bijdrage kan zeer divers zijn: productontwikkeling, tekenwerk en visualisatie van interieurs of uitvoeringsdetails, calculatie en opvragen van offertes, budgetopvolging.

Wij leveren steeds een onberispelijke service voor een correcte prijs.

PROJECTCOÖRDINATIE

Wij doen zelf de projectcoördinatie bij totale projecten, die we opvolgen van A tot Z. Het is de beste garantie op heldere communicatie, respect voor het budget en een stipte uitvoering.

Daarnaast worden wij ook gevraagd als projectmanager voor andere projecten. De kernwaarden zijn steeds dezelfde: engagement - vakkennis - voorspelbare kwaliteit - uitstekend resultaat

TECHNISCH ADVIES

De unieke competentie van GDC Concept ligt in de kennis van ambachtelijk schrijnwerk, gekoppeld aan de meerwaarde van de nieuwste technieken. Wij weten wat technisch uitvoerbaar isDaarom worden wij ook regelmatig geraadpleegd als consultant bij complexe technische projecten.

ONTWERP & CREATIE

GDC Concept is een sterke partner in de totale begeleiding van uw interieurprojecten. Stapsgewijs ontwerpen we samen met de klant een nieuw interieur en geven we vorm aan een stijlvol eindresultaat. Bovendien creëren we ook een eigen productlijn, met exclusieve meubels en accessoires die ijkpunten zijn voor de uitstraling van uw interieur.

Misschien wilt u een karakteristiek oud meubel herwaarderen of hebt u een zetel waaraan u emotioneel gehecht bent. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met herstoffering en meubelrenovatie.